slagg

Dzisiaj jest 24 wrz 2023, 12:58

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  Strona 3 z 3
 [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Lipcowy Paintball

Autor Wiadomość
Administrator
Awatar użytkownika

Ostateczna aktualna Lista:
1. Artur Baron
2. Parówa
3. Wilczarz (hp)
4. Wewiór (hp)
5. Gumi (hp)
6. sgt.Wilks
7. Zombie Hunter (hp)
8.Mariusz (hp)
9.Damian (komplet)
10. Miszigen (hp)
11. Kaczmar ( HP )
12. Marszał (HP)
13. Młody (HP)
14. Adam (komplet)
15. Marcin (Komplet)
16. Grzela (hp)
17. Vivas (hp)
18. Biszun GT (hp)
19. Bartek (Komplet)
20. Tomek (komplet )
21. Długi (HP)
22. Mikasa +karton kul Empire rps
23. SPId Hp + Kartony kul: Kulki HK Army Premier x 1 karton + Kulki HK Army Supreme x1 karton
24. Karolina J. sprzęt – komplet
25. Monika O. sprzęt – komplet
26. Marcin D. sprzęt – komplet
27. Rafał ( butla + hp )
28. Michał (hp )
29 Przemek ( komplet bez kulek )
30 Biały P13 (katron kulek FIRE LIFE)
31. Maciek. B (komplet)
32. Dolar (HP)
33. Piter(HP)
34. Czasu (HP)
35. Janek (HP)
36. Grzegorz G. HP
37. Grzegorz G.( dodatkowa osoba ) komplet i worek komercji
38. Rafał K. ( komplet )
39. Przemek S. ( komplet )
40. Paweł R. (komplet)
41. Tekila(HP)+ 2 fat 100 jak da radę to przynajmniej 1szt.
42. Miki Dosko
43.Daniel K. (butla HP)
44.Foton GT (HP)
45. MaTTi GT (hp + karton najtanszych kul)
46. Łysy (hp)
47. Rado (HP) GT

Kto nie zdążył się zapisać na listę zapraszamy w niedzielę Miasto Duchów 08:30. Pozdrawiamy graczy :).

Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  

świeżak

Było fajnie ale rozumiem,że w mieście Duchów coś takiego jak limit" fpesów " nie obowiązuje. Gram spontanicznie w Paintballa dobrych parę lat ale czegoś takiego jak tutaj jeszcze nie widziałem! Osobiście markera miałem ustawionego na 295-315max. Kulki rozbijalne nie do zabijania. Jednak gdy z 40- 50 metrów dostaję centralnie w maskę, która prawie pęka (wysokiej półki ) i w podwójne ochraniacze które nic nie dają a moja głowa czuje jak by dostała strzała od Salety to coś jest nie tak. Nie jestem jedyny i wiem to. Jak dostaję w maskę i mam "lajpa" jak bym grał bez... to coś nie nie tak. Ludzie ku...a jego.. mać opanujcie się z tymi fpeesami. Jest limit 300 fps. Każdy tam troszkę coś podkręci ale obiecuję, że jak jeszcze raz będzie taka sytuacja to albo chrono i wypad z pola. albo Markera na łbie rozbiję. Ryzykujecie zdrowie ludzi... Ustawienie markera na 350 fpesów plus.. a tak wedle mojej opinii były markery ustawione u niektórych graczy lub ładowane kulkami z |cementem". Jestem pewien, że po jednej z ostatnich gier nie jestem tutaj sam. Czy firma Sparta nie może wprowadzić obowiązku strzału z chrono przed wejściem na pole? Co do tych " frajerów.. tak tak ich nazwę frajerów co grają mocno nie fair i oszukują narażając ludzi " to powiem wam, że niszczycie ten wspaniały sport i przez to też w to miejsce mniej ludzi może przybywać.

Administrator
Awatar użytkownika

Witam serdecznie

dziękuje za uwagi i zgłoszenie problemu. Generalnie problem podkręcanych markerów jest nam znany i staramy się z nim walczyć. Na grach zawsze jest urządzenie do pomiaru prędkości kulek. Gracze są zobowiązani do ustawienia parametrów markerów do maksymalnie 300 fps. Co jakiś czas robimy przed grami oraz podczas ich trwania kontrole ustawień markerów. Co ciekawe nigdy stwierdziliśmy znacznego przekroczenia dopuszczalnych parametrów. Po Pana uwagach takie kontrole będą odbywały się na każdej grze otwartej. Należy mieć jednak świadomość, ze problem nie dotyczy tylko prędkości wylotowej kulek ale także rodzaju i jakości kulek, a to już jest znacznie trudniejsze do oceny i kontroli. Korzystając z okazji jeszcze raz apelujemy do wszystkich graczy o zdrowy rozsądek i umiar. Zachęcamy do kupowania, kulek od nas. Kupujemy je w dobrych sklepach i mamy pewność co do ich jakości. Prosimy także o zgłaszanie podejrzeń o podkręcanie markerów podczas gier. Wtedy możemy sprawdzić to od razu. Jeszcze raz dziękujemy za uwagi i do zobaczenia na kolejnej grze.

starszy szeregowy

Czy są tutaj osoby, które grają lub planują zagrać w badmintona? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę https://www.squashtime.pl/buty-meskie-c-2.html , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najrózniejszymi akcesoriami oraz odzieżą do gry w squasha. Jeżeli jesteście zainteresowani ofertą tego sklepu, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  Strona 3 z 3
 [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]