slagg

Dzisiaj jest 21 lis 2017, 15:50

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Nowy temat Odpowiedz w temacie  Strona 1 z 1
 [ Posty: 4 ] 

ion xe programowanie płytki


Autor Wiadomość
Post: 07 maja 2013, 00:01 
Offline
szeregowy
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lis 2012, 18:04
Posty: 19
Lokalizacja: Radomsko
Cześć
Dzisiaj przyszedł mi ion xe i mam kłopot z zaprogramowaniem płytki.
Jest tylko push safe i full auto
Chciałbym dodać semi jednak mi to nie wychodzi.


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 07 maja 2013, 12:03 
Offline
szeregowy
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lis 2012, 17:53
Posty: 35
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Dobry człowieku, nie chce być niemiły, lecz na Youtube masz masę filmików o tym- podstawowy angielski wystarcza do tego przedsięwzięcia.
Sam nie wiedziałem jak programować swojego speca ale wszystko było w anglojęzycznym filmiku wytłumaczone ;)
szukaj też na forach.
wystarczy uzbroić się w cierpliwość i szukać ^^
masz filmik(wpisałem na yt : "ion xe programming"- pierwszy filmik który wskoczył... )

http://www.youtube.com/watch?v=DOLWnReMzU8 - oto i łon Przyznam się bez bicia że nie obejrzałem całego, ale są inne filmiki o tym.

Pobierz instrukcję ze strony producenta (jeżeli nie masz) tam też może być przedstawione jak to zrobić
poszukaj jak zmieniać tryby, bo niemożliwe że nie masz semi,ono musi być :)

Nie zniechęcaj się ^^ po prostu: szukaj, szukaj, szukaj, i pytaj o to czego nie znalazłeś- byle o to co jest łatwo sprawdzalne :)


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 07 maja 2013, 14:28 
Offline
szeregowy
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lis 2012, 18:04
Posty: 19
Lokalizacja: Radomsko
ustawiłem
jednak nie wiem czy można dodać wszystkie tryby po kolei
zostaje latać z śrubokrętem na polu i zmieniać do potrzeby gry :)


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 07 maja 2013, 21:47 
Offline
starszy szeregowy
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lis 2012, 20:34
Posty: 90
a co tu jest do programowania? ustawiasz tylko który chcesz mieć tryb strzelania (najlepiej semi) oraz ile ma wynosić ROF i DWELL i tyle można zrobić, czyli raptem trzy rzeczy ustawić...

nie da się dodać innych trybów strzelania, możesz wybrać tylko ten który będzie działał

_________________
Ludzie w sumie są sobie równi... tylko nie zawsze, nie wszędzie i nie we wszystkim.

Obrazek

http://www.ghost-team.cba.pl


http://www.facebook.com/pages/Ghost-Team-Paintball/172399416170853?sk=wall


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  Strona 1 z 1
 [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
cron